Stručna nega

Više od 60 godina Mustela® nudi bezbedne i inovativne proizvode koji štite i čuvaju zdravlje najosetljivije kože novorođenčadi, beba, dece, kao i trudnica i porodilja. Inovativna, bezbedna, efikasna i uvek prirodna, nega kože Mustela® proizvodima nudi posebno zadovoljstvo i ispunjava emocijama.

 • Mustela® linija za trudnice i porodilje - Mustela Maternity

  Da biste sačuvali lepotu svoje kože i uživali u potpunosti u trudnoći, Mustela linija za trudnice i porodilje nudi prvu kompletnu liniju proizvoda posebno namenjenih koži trudnica i porodilja.

 • Normalna koža - Normalna koža

  Kompletna linija proizvoda za čišćenje, kupanje i negu kože, namenjena zaštiti osetljive i nežne kože novorođenčadi, beba i dece. Zahvaljujući sastojku Avocado Perseose®, patentiranom prirodnom sastojku, ovi proizvodi za negu kože štite kožnu barijeru i čuvaju ćelijske rezerve novorođenčadi (1). Hipoalergeni proizvodi (2) koji kombinuju efikasnost i podnošljivost sa divnim jedinstvenim mirisom. (1) Uključujući novorođenčad sa jedinice intenzivne nege. (2) Formulisano da smanji rizik od alergijskih reakcija.

 • Suva koža - Suva koža

  Ova linija proizvoda je posebno formulisana da od rođenja (1) dubinski hrani epidermis beba i dece sa suvom kožom. Bogati hranljivim sastojcima, ovi proizvodi pomažu da se obnovi kožna barijera i zaštiti od spoljašnjih uticaja, vraćajući koži osećaj prijatnosti i mekoću. (1) Uključujući novorođenčad sa jedinice intenzivne nege.

 • Atopična koža - Atopična koža

  Stelatopia®: linija od četiri proizvoda za higijenu i negu kože, posebno osmišljenih da umire i obnove atopičnu kožu beba i dece. Ovi proizvodi su klinički dokazani i imaju visoku podnošljivost od rođenja (1), testirani su pod nadzorom dermatologa i pedijatara. (1) Uključujući novorođenčad sa jedinice intenzivne nege.

 • Veoma osetljiva koža - Veoma osetljiva koža

  Mustela® nudi 1. kompletnu liniju proizvoda za negu i čišćenje kože, bez mirisa, dizajniranih da umire veoma osetljivu kožu beba i dece od rođenja pa na dalje*. Formula sadrži kompleks patentiranih prirodnih sastojaka, a lagana tekstura ovih proizvoda služi kao zaštitni sloj na koži, koji hidrira i štiti kožnu barijeru, umiruje i ublažava simptome reakcija na koži. *Uključujući i bebe sa neonatologije.

 • Posebna nega - Posebna nega

  Istraživači u Mustela® istraživačkom centru osmislili su proizvode Stelatria® za negu kože, koji pomažu da se obnovi koža i brzo umiruju iritacije na bebinoj koži, kao što su ujedi insekata, boginje, kraste, itd. Nepravilnosti na koži nestaju, a osećaj prijatnosti i mekoća kože se vraćaju.

 • Zaštita od sunca - Zaštita od sunca

  Mustela® nova linija proizvoda za zaštitu od sunca SPF 50+ predstavlja visoko podnošljive i hipoalergene proizvode. Proizvodi iz ove linije obezbeđuju efikasnu zaštitu od UVA i UVB zraka, a ne oštećuju nežnu kožu bebe.

 • Musti® toaletna voda - Musti® toaletna voda

  Za bezbedno parfimisanje bebe od rođenja, naprskajte ovu toaletnu vodu koja ne sadrži alkohol i koja je posebno formulisana za osetljivu kožu.

 • Menjanje pelena - Menjanje pelena

  Mustela® nudi specifične proizvode za negu kože visoke efikasnosti i podnošljivosti koji se koriste za pelensku regiju.