Novi proizvodi
Posebna nega

Arnica gel 100 ml

Za primenu kod površinskih rana nakon manjih povreda, udara ili padova.  Gel nanositi laganim masiranjem. Umiruje zahvaljujući svom osvežavajućem hidratantnom efektu. Njegova formula je sa 97% sastojaka prirodnog porekla posebno odabranih za nežnu kožu mališana starijih od 9 meseci. Testirano pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom. Neophodan deo apotekarskog kompleta za bebe.

100 ml

Sertifikati

 • 97% sastojaka prirodnog porekla
  97% sastojaka prirodnog porekla
 • Garancija bezbednosti sastojaka
  Garancija bezbednosti sastojaka
 • Dermatoloski testirano
  Dermatoloski testirano
 • made in france rs
  made in france rs
Baby walking in the grass - Mustela

Dobro za kožu, dobro za planetu

Sa povratkom sunčanih dana, deca žele da trče okolo, voze bicikl, da se penju na ljuljaške, istražuju prirodu, ukratko, da žive avanturističkim životom koji će ih naterati da rastu! Za sve male svakodnevne povrede, hematoma, čvoruge, otoke, Mustela® nudi novi Arnica gel sa organskim nevenom.

Njegova tajna: umiruje kožu zahvaljujući svom osvežavajućem i hidratantnom efektu. I vaša beba može da krene u nove avanture, jer kada se krema nanese, njena koža neće biti ni masna ni lepljiva. Nezamenljivi proizvod prve pomoći i u slučaju manjih povreda.

Boca se može reciklirati*, a formula je veganska**.

*Kriterijumi sortiranja francuskog tržišta. **Nema sastojaka životinjskog porekla.

 

Bezbednost i efikasnost

Ovaj tretman je razvijen u saradnji sa zdravstvenim radnicima i testiran je pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom za garantovanu bezbednost dece starije od 9 meseci. 100% roditelja smatra da gel umiruje kožu (1)

100% roditelja smatra da gel vlaži i osvežava kožu (1)

Klinički dokazana efikasnost (1)

Test upotrebe sproveden pod pedijatrijskim nadzorom kod 22 dece

100%

roditelja smatra da gel umiruje kožu (1).

100%

roditelja smatra da gel hidrira i osvežava kožu (1).

Uputstvo za upotrebu: Ne gutati, nije za oralnu upotrebu. Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na arniku ili porodicu Asteraceae. Čuvati van domašaja dece.

Oblasti primene: Površinske rane nakon malih udaraca, potresa ili padova. Ne treba koristiti u slučaju otvorenih rana ili oštećene kože. Ne treba nanositi na sluzokožu ili blizu očiju.

 

Kako se koristi

 

Upotreba je veoma praktična, tuba bez komprinovanog vazduha omogućava da se proizvod koristi jednom rukom.

Faza 1

Nanesite na zahvaćeno područje laganim masiranjem.

Faza 2

Ponovite postupak do tri puta dnevno.

 

Boca je prazna? Može se reciklirati*, pa je odložite u odgovarajuću kantu za selektivno sortiranje!

 

* Prema uputstvima za sortiranje u Francuskoj

Bezbedno za mamu i bebu

Mustela je posvećena sigurnosti pre svega, jer znamo da nema ništa dragocenije od vaše bebe. Da bi se osigurala sigurnost naših proizvoda, svi Mustela proizvodi su razvijeni u saradnji sa zdravstvenim radnicima, na osnovu naučnih istraživanja.

Fizička aktivnost

Naši glavni sastojci

Naš vodeći sastojak, ekstrakt cveta arnike, dolazi iz održivih i odgovornih lanaca snabdevanja. Uparili smo ga sa organskim nevenom. Ova dobitna kombinacija, poznata po svojim umirujućim svojstvima, smanjuje osećaj nelagodnosti.

Sastojci

Kratka formula od 8 sastojaka, od kojih je 97% prirodnog porekla. A preostalih 3% omogućava dobijanje prijatne teksture i dugotrajnu zaštitu proizvoda.

 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT.

Komentari kupaca

Napišite komentar

Komentari kupaca

Napišite komentar
Koža bebe