Naša misija

Pružamo podršku roditeljima

70 godina nakon svog nastanka, Mustela ima istu ambiciju: da pruža podršku roditeljima i olakša im život zahvaljujući našim brendovima za negu kože prirodnog porekla.Drugim rečima: da pomognemo roditeljima da reše probleme usled pelenskog osipa, uticaja tvrde vode pri kupanju, crvenila i svraba koji bebi ne daju da spava, ogrebotina i oderotina ili da odluče koju zaštitnu kremu za sunčanje treba da koriste kada se pojavi letnje sunce itd.

A pharmacist once met an entrepreneur
NAŠA PRIČA

Jednom je farmaceut upoznao preduzetnika

1950. godine osmislili su prvo mleko za čišćenje posebno dizajnirano za bebinu kožu. Nakon mnogo generacija beba sa mekanom kožom, roditelji i dalje računaju na to da će Mustela brinuti o koži cele porodice.

What is a “responsible brand”?
NAŠA POSVEĆENOST

Šta je „odgovorni brend“?

Dugi niz godina negujemo aktivistički i ambiciozan pristup i želimo da smanjimo uticaj naših proizvoda na ljude i našu planetu. Saznajte više o našoj posvećenosti.

NAŠA STRUČNOST

Naša jedinstvena stručnost oslanja se na dve oblasti: neonatalnu dermatologiju i ekstrakciju biljaka.

Our unique knowledge in babies’ skin

Naše jedinstveno znanje o bebinoj koži

Zahvaljujući ambicioznim istraživačkim programima, priznatim širom sveta, razvili smo jedinstvenu stručnost u oblasti fiziologije kože male dece i beba.

Plant-based active ingredients and green technologies

Biljni aktivni sastojci i zelene tehnologije

Identifikujemo najbolje sastojke iz biljnog sveta - po mogućstvu organske - iz kojih izdvajamo efikasne i nežne ključne aktivne sastojke, koristeći tehnologije koje poštuju ljude i našu životnu sredinu.

Šta čini naše proizvode?

  • Istražujemo prirodu kako bismo pronašli najefikasnije prirodne sastojke koji će deci pomoći u izgradnji jake i zdrave kože.

  • Posvećeni smo odabiru samo najboljeg: Najboljeg za kožu vaše bebe i za kožu budućih majki, ali i za našu planetu. Naša stroga povelja o formulacijama odražava ovu posvećenost čistoj, nežnoj i efikasnoj nezi kože.

  • Da bi se kreirale formule koje kombinuju kvalitet, bezbednost i efikasnost, ove parametre treba proveriti u svakoj fazi razvoja našeg proizvoda. Da bismo to uradili, sprovodimo preko 450 merenja i testova sa nezavisnim toksikologom.

Istražujemo prirodu kako bismo pronašli najefikasnije prirodne sastojke koji će deci pomoći u izgradnji jake i zdrave kože.

Posvećeni smo odabiru samo najboljeg: Najboljeg za kožu vaše bebe i za kožu budućih majki, ali i za našu planetu. Naša stroga povelja o formulacijama odražava ovu posvećenost čistoj, nežnoj i efikasnoj nezi kože.

Da bi se kreirale formule koje kombinuju kvalitet, bezbednost i efikasnost, ove parametre treba proveriti u svakoj fazi razvoja našeg proizvoda. Da bismo to uradili, sprovodimo preko 450 merenja i testova sa nezavisnim toksikologom.

We stand by parents – all around the world!
FONDACIJA MUSTELA

Podržavamo roditelje - širom sveta!

Pod okriljem Fondacije Francuske, od svog osnivanja 1982. godine, Fondacija Mustela posvećena je razvoju deteta i roditeljstvu širom sveta.