NORMALNA KOŽA BEBE

Baby Skincare Products: Baby Wash and Skin Care for Toddlers
Koža vaše bebe je zaštitni omotač koji je štiti od spoljašnjih uticaja.

Koža vaše bebe je zaštitni omotač koji je štiti od spoljašnjih uticaja. Ona je takođe i izvor interakcije i emocija koje su povezane sa njenim čulima. Budući da koža pruža zaštitu i potpomaže razvoju čula, ona zahteva posebnu negu i punu pažnju od rođenja. Da biste koži vaše bebe svakoga dana obezbedili negu kakvu zaslužuje, treba da znate kom tipu pripada njena koža, koje su njene potrebe kao i da odaberete prave proizvode za taj tip kože. 

Kako da prepoznate normalnu kožu kod bebe

Normalna koža kod beba je meka, nežna i svilenkasta na dodir. Nema nepravilnosti niti očigledne znake suvoće i osetljivosti.

Kako da razumete potrebe normalne kože

Koža vaše bebe, kao i koža većine beba, izgleda lepo i savršeno, ali je u stvari izuzetno osetljiva.

 

Nakon rođenja kožna barijera kod beba još uvek nije zrela. Koža vaše bebe je izuzetno osetljiva na spoljašnje uticaje i ne dostiže prvi stadijum zrelosti sve do navršene dve godine. 

Od rođenje do drugog rođendana, bebina koža nema sposobnost da zadržava odgovarajući nivo vlažnosti koji joj je potreban da bi ćelije pravilno funkcionisale.  

Bebina koža na rođenju poseduje moćan izvor snage: rezervu matičnih ćelija, jedinstvenih za ceo život, koje omogućavaju koži da se regeneriše tokom života, ali su i izuzetno osetljive tokom prve dve godine.

Posebna priroda bebine kože u poređenju sa kožom odraslih osoba je naučno dokazana, zahvaljujući fantastičnom Mustela istraživačkom programu koji je duže od jedne decenije ispitivao kožu beba od prvog dana života.

 

Kako da odgovorite na potrebe normalne kože 

Da bi u potpunosti odgovorili na potrebe normalne kože, istraživači u Musteli su razvili prirodni aktivni sastojak: Avocado 

Perseose.Savršen savez nik bebine kože, Avocado Perseose funkcioniše kao štit koji čuva kožu od spoljašnjih uticaja. On aktivno potpomaže razvoj kožne barijere, pomaže da se održi nivo hidratacije kože, a istovremeno štiti matične ćelije kože od štetnog uticaja spoljašnje sredine.

Patentirani zaštitni aktivni sastojak koji je proizvod  znanja i ekspertize Mustele, deluje u savršenoj harmoniji sa bebinom kožom i poseduje maksimalnu podnošljivost i klinički dokazanu efikasnost.

Hidratacija bebine kože od rođenja obezbeđuje njenu zaštitu, pravilan razvoj i opšte dobro stanje. To je jednostavna navika za koju je naučno dokazano da podstiče pravilan rast i razvoj deteta.