SUVA KOŽA KOD BEBA

Baby products for Dry Skin: Cream, Oil, Dry Skin care
Koža vaše bebe je zaštitni omotač koji je štiti od spoljašnjih uticaja.

Koža vaše bebe je zaštitni omotač koji je štiti od spoljašnjih uticaja. Ona je takođe i izvor interakcije i emocija koje su povezane sa njenim čulima. Budući da koža pruža zaštitu i potpomaže razvoju čula, ona zahteva posebnu negu i punu pažnju od rođenja. Da biste koži vaše bebe svakoga dana obezbedili negu kakvu zaslužuje, treba da znate kom tipu pripada njena koža, koje su njene potrebe kao i da odaberete prave proizvode za taj tip kože. 

 

Kako da prepoznate suvu kožu kod bebe

 

Suva koža kod beba je sklona ljuštenju, suva je na dodir i nije meka. 

 

 Kako da razumete potrebe suve kože bebe

 

Koža bebe u poređenju sa kožom odrasle osobe

Koža vaše bebe, kao i koža većine beba, izgleda lepo i savršeno, ali je u stvari izuzetno osetljiva. 

 

Nakon rođenja kožna barijera kod beba još uvek nije zrela. Koža vaše bebe je izuzetno osetljiva na spoljašnje uticaje i ne dostiže prvi stadijum zrelosti sve do navršene dve godine 

 

Od rođenje do drugog rođendana, bebina koža nema sposobnost da zadržava odgovarajući nivo vlažnosti koji joj je potreban da bi ćelije pravilno funkcionisale 

 

Bebina koža na rođenju poseduje moćan izvor snage: rezervu matičnih ćelija, jedinstvenih za ceo život, koje omogućavaju koži da se regeneriše tokom života, ali su i izuzetno osetljive tokom prve dve godine.

 

Posebna priroda bebine kože u poređenju sa kožom odraslih osoba je naučno dokazana, zahvaljujući fantastičnom Mustela istraživačkom programu koji je duže od jedne decenije ispitivao kožu beba od prvog dana života.

 

Suva koža u poređenju sa normalnom kožom

Suva koža kod beba ima nedostatak lipidne barijere i kod nje je prisutna veća dehidratacija nego kod normalne kože. 

Ona zahteva posebnu pažnju. 

 

Mustela naučnici su otkrili  i naučno potvrdili da se kod beba odmah nakon rođenja može utvrditi da li imaju suvu kožu. 

 

Kako da odgovorite na potrebe suve kože kod beba

Da bi u potpunosti odgovorili na potrebe normalne kože, istraživači u Musteli su razvili prirodni aktivni sastojak: Avocado Perseose. Savršen saveznik bebine kože, Avocado Perseose funkcioniše kao štit koji čuva kožu od spoljašnjih uticaja. On aktivno potpomaže razvoj kožne barijere, pomaže da se održi nivo hidratacije kože, a istovremeno štiti matične ćelije kože od svakodnevnih stresova. 

Suvoj koži je potrebna veća zaštita i svakodnevna hidratacija, pa dermonutritivni kompleks obezbeđuje dubinsku negu kože vaše bebe, i vraća i štiti njen hidrolipidni film. 

 

 

Patentirani zaštitni aktivni sastojak koji je proizvod  znanja i ekspertize Mustele, deluje u savršenoj harmoniji sa bebinom kožom i poseduje maksimalnu podnošljivost i klinički dokazanu efikasnost.

 

Dermo-nutritivni kompleks dubinski hidrira i hrani suvu kožu.

 

Upoznajte se sa Mustela linijom za suvu kožu vaše bebe/deteta

Upoznajte Mustela liniju za suvu kožu vaše bebe/deteta, kompletnu liniju za čišćenje, higijenu i negu, namenjenu dubinskoj hidrataciji i zaštiti osetljive i nežne kože odojčadi, beba i dece. Ove hipoalergene proizvode, testirane pod nadzorom dermatologa i pedijatara, sa bogatom teksturom i jedinstvenim mirisom odlikuju efikasnost i podnošljivost, sve sa ciljem da se povrati mekoća i nežnost suve bebine kože.