Avocado Perseose®

U cilju očuvanja jedinstvenog ćelijskog bogatstva bebine kože, Mustela je ekstrahovala iz avokada prirodnu biomimetičku aktivnu supstancu koja savršeno deluje na kožu, radi postizanja optimalne efikasnosti i podnošljivosti.

 

Biomimikrija
U svetu dermo-kozmetike, biomimikrija je pojam koji označava aktivni sastojak koji oponaša prirodu po strukturi ili delovanju. Biomimetički aktivni sastojci deluju u savršenoj harmoniji sa kožom i imaju izuzetno visok nivo efikasnosti i podnošljivosti, koji može da pruži samo priroda.

Mustela je uvek koristila biljni svet kao izvor glavnih aktivnih sastojaka koji ulaze u sastav njenih proizvoda. Da bi zaštitili dragoceno bogatstvo ćelija bebine kože, Mustela istraživači, koji rade u Laboratoires Expanscience, odabrali su avokado. Uz pomoć svoje stručnosti i znanja, uspeli su da identifikuju molekule koji su izuzetno retki u prirodi  – molekule čija je uloga da pomažu voću u rastu i sazrevanju. Ovi molekuli su izdvojeni, prečišćeni i koncentrovani i tako je nastala patentirana aktivna supstanca: Avocado perseose®.

 

Jedinstvene dermatološke koristi

Avocado perseose® savršeno ispunjava potrebe bebine kože od  rođenja i efikasnost ovog sastojka je naučno dokazana: 
  • Pomaže u razvoju funkcije barijere na koži, podstičući stvaranje njenih mnogobrojnih ključnih elemenata (proteina i lipida).
  • Čuva bogatstvo ćelija, funkcioniše kao štit i doprinosi zaštiti ćelija kože od uticaja spoljašnje sredine. 
Klinički testiran, Avocado perseose® jedna je od biomimetičkih aktivnih supstanci nove generacije: prirodni aktivni sastojci koji su sposobni da deluju u savršenom sadejstvu sa kožom beba i na taj način obezbede maksimalnu podnošljivost uz ciljanu efikasnost.  
 
Nova generacija zaštite za kožu vaše bebe
Mustela je odabrala Avocado perseose® zbog svih izuzetnih svojstava ove supstance i njih je uvrstila u nove formule Mustela Bébé. To znači da svaki put kada koristite neki od naših proizvoda štitite ćelijsko bogatstvo kože svoje bebe i harmonično potpomažete njen razvoj, kako sada tako i u budućnosti.  

 

Bezbedan aktivni sastojak koji ne zagađuje životnu sredinu

Zaštita bebine kože usko je povezana sa zaštitom prirode: svi Mustela proizvodi dizajnirani su tako da imaju minimalan uticaj na životnu sredinu. U skladu sa ovim pristupom, Avocado perseose® proizvodi se na bezbedan i odgovoran način:

  • Farmaceutski sektor koji je odgovoran za biodiverzitet potvrđuje da se avokado koji se koristi u proizvodnji Mustela proizvoda odgaja u skladu sa dobrom praksom očuvanja životne sredine i poseduje garanciju o sledljivosti. 
Klinički dokazana efikasnost
Avocado perseose® štiti 80% markera originalnih ćelija tokom izlaganja najjačim stresovima iz spoljašnje sredine.
 
Markeri originalnih ćelija
Zdrava koža
Koža oštećena UV zracima
Koža zaštićena Avocado perseose®

 

Pošalji