Avocado Perseose®

Radi očuvanja jedinstvenog bogatstva matičnih ćelija kože Laboratorija Mustela je otkrila i patentirala prirodni biomimetički aktivni sastojak iz avokada koji je savršeno usklađen sa kožom, za optimalni dobrobit i podnošljivost.

 

Biomimetičnost
U dermokozmetici termin biomimetičnost upotrebljava se kada aktivni sastojak imitira prirodu svojom strukturom ili načinom rada. Delujući savršeno usklađeno s kožom, biomimetički aktivni sastojci imaju značajni nivo delotvornosti i podnošljivosti.

Od samih početaka Laboratorija Mustela iz samog srca biljaka crpi glavne aktivne sastojke koji čine njene proizvode. Kako bi se zaštitilo dragoceno bogatstvo matičnih ćelija kože novorođenčadi, naučnici iz laboratorije Expanscience kompanije Mustela odabrali su avokado među desetinama biljaka. Zahvaljujući svom jedinstvenom znanju prepoznali su u njemu molekule koji su u prirodi vrlo retki, a čija je funkcija da pomogne plodu avokada u njegovom razvoju i sazrevanju. Ekstrahovani, pročišćeni i koncentrirani molekuli stvorili su patentirani aktivni prirodni sastojak: Avocado Perseose®.

 

Jedinstvene dermatološke koristi

Avocado Perseose®, savršeno prilagođena potrebama dečje kože od samog rođenja, ima naučno dokazanu delotovrnost:

  • Pomaže u razvoju funkcije kožne barijere, podstičući stvaranje njenih ključnih elemenata (proteina i lipida).
  • Čuva ćelijsko bogatstvo, delujući kao štit kožnim matičnim ćelijama u slučaju spoljnog nepovoljnog uticaja.

Klinički ispitano perseoza avokada pripada grupi nove generacije aktivnih biomimetičkih sastojaka: aktivnih sastojaka prirodnog podrekla koji deluju savršeno usklađeno s kožom deteta i koji predstavljaju kombinaciju maksimalne podnošljivosti i ciljane delotvornosti.

 

Nova generacija zaštite za kožu vašeg deteta

Kompanija Mustela odabrala je Avocado Perseose® zbog posebnog kvaliteta, za svoju novu formulu proizvoda linije Mustela Bébé. Tako da svakom upotrebom Mustela proizvoda štitite bogatstvo matičnih ćelija kože deteta i pomažete njegovom harmoničnom razvoju, od danas i za sutra.

 

Siguran aktivni sastojak koji čuva okolinu

Za kompaniju Mustela briga o koži je neodvojiva od brige za očuvanjem prirode: svi Mustela proizvodi napravljeni su tako da se umanji njihov uticaj na okolinu. U skladu s time, Avocado Perseose® se proizvodi na siguran i odgovoran način:

  • Iz kontrolisanog farmaceutskog područja koje brine o biološkoj raznolikosti, a plodovi avokada koje upotrebljava Mustela uzgojeni su u skladu sa dobrim rešenjima za očuvanje okoline.

Klinički dokazana delotvornost
 Avocado Perseose® štiti 80% originalnih ćelijskih markera
od izuzetno jakih i štetnih spoljnih uticaja.

 

Pošalji