Garancija Laboratorije Expanscience

Expanscience, farmaceutska i kozmetička laboratorija u 100-postotnom porodičnom vlasništvu, poznat je po svojoj stručnosti na području lečenja artritisa i nege kože, posebno nege dece, adolescenata i trudnica.

Piasclédine 300 i Mustela danas su vodeće marke u Francuskoj i sve su prisutnije širom sveta.

Razvoj kožne barijere, epidermisa i hrskavice predstavljaju najvažnija područja na koje je usmerena stručnost našeg centra za istraživanja i razvoj.

Samu srž naše delatnosti tako čine zdravlje i dobrobit ljudi. U skladu s ovim ciljevima, naša kompanija je prihvatila pristup aktivne društveno odgovorne kompanije (RSE) koja vodi brigu o uticaju svog poslovanja na ljude i okolinu.

U Laboratoriji Expanscience taj pristup se temelji na nabavci sirovina poštujući proizvođače i zemlje porekla i na ekološki prihvatljivijoj koncepciji naših proizvoda. Što se tiče našeg sektora za razvoj i istraživanje, on uključuje naše ukupno znanje u ekstrakciji biljaka, kako bi na siguran i primjeren način mogao da proučava nove prirodne aktivne sastojke.  

Sektor RSE, pokretač inovacija i naš ponos, doprinosi jačanju i razvoju naše uloge na područjima kozmetike za negu kože, reumatologije i dermatologije na svetskom tržištu. Naš centar za istraživanje i razvoj i naša proizvodna postrojenja nalaze se u departmanu Eure-et-Loir i predstavljaju najbolju garanciju da se naši proizvodi zaista proizvode u Francuskoj.

Ključne brojke 2011. godine

  • Godina osnivanja: 1950.
  • Broj zaposlenih: 885
  • 56 miliona proizvedenih proizvoda
  • Ukupni prihod za 2012. (procena): 240,5 miliona eura
  • 78 zemalja distribucije
  • 8 ćerki firmi u Europi i zemljama trećeg sveta

Pošalji