NEOPHODAN KORAK ZA MEKU KOŽU I PRIJATAN OSEĆAJ

Baby and Child skincare Products: all Mustela Products
Sve do 3. godine života koža vašeg deteta je nežna i nezrela: teško se brani od spoljašnjih agresivnih faktora (hladnoća, vetar, sunce, suvoća vazduha...).

Sve do 3. godine života koža vašeg deteta je nežna i nezrela: teško se brani od spoljašnjih agresivnih faktora (hladnoća, vetar, sunce, suv vazduh...), lako se iritira i ponekad je sklona crvenilu. Koža je bogata jedinstvenom i dragocenom zalihom matičnih ćelija koju je važno štititi. Prema tome, potrebno je brinuti o njoj i koristiti odgovarajuće proizvode za negu. Otkrijte naše savete da bi koža vaše bebe ostala nežna i meka, dan za danom!

 

 • Uvek birajte proizvode za higijenu i negu koji su specijalizovani za kožu beba, hipoalergeni su i testirani pod nadzorom dermatologa i pedijatara.
   
 • Svaki dan nakon kupanja brižljivo hidrirajte bebino telo i lice laganom hidratantnom kremom ili mlekom za telo, ako ima normalnu kožu, ili  sredstvom sa Cold kremom ako ima suvu kožu.
   
 • Iskoristite ove trenutke nege i pružite bebi kratku masažu ako to voli: hidrantnim sredstvom masirajte celo telo sve dok potpuno upije ili posebnim uljem za masažu za bebe. Masaža, vrlo delotvorna za opuštanje bebe i pripremanje za spavanje, takođe predstavlja lepi trenutak bliskosti između vas dvoje.
   
 • Ne zaboravite redovni pregled područja iza uha. Ono često bude zaboravljeno, a podložno je crvenilu i isušivanju.
   
 • Za bebine usne i sva osetljiva područja koristite hranjivi stick.
   
 • Kad izlazite sa bebom na jesen ili zimi , dobro pokrijte sva osetljiva područja (glavu, nos, vrat, uši, ruke...) kapom, šalom, rukavicama... Na taj način ćete je zaštititi ne samo od prehlade, već i od hladnoće, koja isušuje kožu.