Angažman kompanije Mustela

Garantovana sigurnost

Budući da ništa nije dragocenije od vašeg deteta, sigurnost je kod Mustele na prvom mestu. Svi Mustela proizvodi razvijeni su u saradnji sa zdravstvenim radnicima, hipoalergeni*, visokog nivoa tolerancije i garantovano ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate ni alkohol. Pre nego se plasiraju na tržište, oni se sastavno podvrgavaju strogim ispitivanjima neškodljivosti.

 

Dokazana delotvornost u skladu s najnovijim dermatološkim istraživanjima

Kao plod stručnosti Laboratorija Expanscience na području dermatologije, svi proizvodi za negu Mustela ispitani su kliničkim ispitivanjima ili ispitivanjima u upotrebi pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom, kako bi se dokazala njihova efektivnost.

 

Stručna prirodnost

U biljnom svetu se nalaze neograničeni izvori za negu osetljive kože. U svim svojim proizvodima Mustela daje prednost prirodnim sastojcima ili onima prirodnog porekla: tako da danas proizvodi za negu iz linije Mustela Bébé u proseku sadrže 92% sastojaka prirodnog porekla. Samo u slučaju kada ne zadovoljavaju visoke zahteve kompanije Mustela, po pitanju delotovrnosti ili sigurnosti, sastojci prirodnog porekla zamjenjuju se sintetičkim sastojcima.

 

Jedinstveni užitak upotrebe

Izuzetno čulni, proizvodi iz linije Mustela Bébé oplemenjuju trenutke intimnosti između majke i deteta zahvaljujući jedinstvenoj ugodnosti i užitku upotrebe. Njihov nedostižan miris svaki pokret pretvara u trenutak užitka i nežnog buđenja svih čula.

 

Odgovorna marka

Voditi brigu o najmanjima, ujedno znači i štititi njihovo okruženje. U svakoj fazi životnog veka svojih proizvoda Mustela čini sve kako bi umanjila njihov utjecaj na okolinu. Na primer, sve bočice proizvoda Mustela mogu se reciklirati, karton koji se upotrebljava dolazi iz šuma kojima se održivo upravlja, a penušave formule proizvoda Mustela Bébé su biorazgradive.

 

Jedinstvena podrška budućim i mladim roditeljima

Mustela ne brine samo za svoje proizvode: ova marka oduvek prati buduće i mlade roditelje u njihovom otkrivanju roditeljstva, brojnim savetima sastavljenima u saradnji sa stručnjacima iz područja zdravstva i nege male dece. Svakodnevno, Mustela pomaže svim mladim roditeljima u vođenju brige o deci i omogućuje im harmonični put kroz njihov razvoj.

 

Društvena odgovornost

Uz podršku organizacije Fondation de France, Fondacija Mustela pruža podršku stručnjacima iz područja brige za decu: od 1982. godine ona podržava pedijatrijska istraživanja stavljajući na raspolaganje stručnjacima na području zdravlja dece pedijatrijske i opstetricijske pakete za zaštitu, a pomaže i drugim udruženjima koja djeluju na istom području.

*formulisani za umanjivanje opasnosti od alergijskih reakcija

 

 

 

Pošalji