Novi izgled za Mustela BébéSeptembar 2013

Linija Mustela Bébé - formulisana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

 

Mustela Bébé proizvodi su oduvek bili omiljeni: meki i nežni sa umirujućim "mirisom bebe", često su nas podsećali na uspomene iz našeg ličnog detinjstva. Ništa nije slično Mustela proizvodima, kada se radi o svakodnevnoj nezi beba!
Danas je Mustela preoblikovala naše omiljene proizvode za bebe: sad su još sigurniji, još delotvorniji i još prirodniji, a linija Mustela Bébé doživela je pravi preporod! Sadrži u proseku 92% sastojaka prirodnog porekla i formulisana je bez parabena, fenoksietanola i ftalata, tako da bebinoj koži pruža sve što joj je potrebno i dodatno štiti celu kožu do matičnih ćelija.

 

Inteligentan aktivni sastojak
Koja je tajna nove zaštite? Ekskluzivni aktivni sastojak: Avocado Perseose®! Inteligentni aktivni sastojak iz avokada pomaže koži da se razvija i sazri. Ispitujuću njegovu ulogu u prirodi usmerili smo ga u sposobnosti podsticanja  jačanja i razvijanja kože ,kao i zaštiti resursa matičnih ćelija. On deluje kao prirodni štit protiv svih spoljašnjih uticaja i stresova. I to sve sa usmerenim/ciljanim delovanjem i sveobuhatnom visokom podnošljivošću za kožu.

 

Nova zaštita, isto zadovoljstvo
Rezultat: potpuno zdrava bebina koža koja je zaštićena sve do matičnih ćelija, sada i u budućnosti! Jednak je dosadašnjem zadovoljstvu zbog jedinstvenog Mustela mirisa.
Nova linija Mustela Bébé proizvoda je dostupna u apotekama: isprobajte ih kako biste bebinoj koži pružili najbolju moguću zaštitu!

 

Kako bi saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pogledajte istoriju Mustela preporoda.

Dajte komentar

Pošalji

Pročitajte još:

2

Naučiti bebu da pliva stimulirajuće za za bebu, jer plivanjem podstičemo prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je veliki trenutak radosti, koji roditelji dele sa svojom decom!

Naučiti bebu da pliva stimulirajuće za za bebu, jer plivanjem podstičemo prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je veliki trenutak radosti, koji roditelji dele sa svojom decom!
0

Mustela vam otkriva tajnu bebine kože

Mustela je otkrila dugo čuvanu tajnu bebine kože: dragocenu zalihu matičnih ćelija koje su pravi izvor života.