Trudna sam

enceinte.png

Naši savjeti

Jedno je maleno biće svilo gnezdo u vašem stomaku: prvi put ste trudni! Prva trudnoća ponekada je razdoblje podvojenih osećaja i  veliki preokret u životu svake žene: odjednom više ništa neće biti kao pre! Vaše telo se takođe pomalo menja i potrebni su mu novi proizvodi za negu i posebna pažnja. Otkrijte naše savete i naše proizvode za negu koji će vam pomoći da vam trudnoća prođe u spokoju sve do rođenja vaše bebe.

Naš izbor proizvoda za negu

PREPORUČUJEMO I

Trenutno opušta i osvežava noge. Pruža dugotrajno olakšanje osećaja umora.

PREPORUČUJEMO I

Sprečava opuštanje kože i gubitak elastičnosti. Olakšava osećaj napetosti i zatezanja kože natečenih grudi. Povećava hidrataciju.

PREPORUČUJEMO I

Umirujuća, obnavljajuća nega Umiruje, hrani i restruktuira. Prikladan za dojilje.

Aktuelnosti Mustela

Image

Mustela vam otkriva tajnu bebine kože

 

Bebina koža je osetljiva i potrebna joj je posebno nežna zaštita: naučnici su toga dugo bili svesni, a potrebno je samo osetiti njenu mekoću kako bismo to i sami intuitivno razumeli. Iza ove osetljivosti leži snaga za koju niko do sad nije ni znao da postoji! To su otkrili Mustela naučnici u Laboratoriji Expanscience, nakon deset godina upornog rada u saradnji sa vodećim međunarodnim naučnicima.

 

Nezamislivo bogatstvo
Kakva je to snaga? Dragoceno bogatstvo matičnih ćelija predstavlja istinski izvor života, pomaže obnovljanju kože i zadržava njen sveukupni fiziološki balans tokom života. Zaliha matičnih ćelija je najveća posle rođenju i jedinstvena je za svakog pojedinca njegovog celog života, ali je i posebno osetljiva na svakodnevne spoljašnje uticaje, kao što su: UV zraci, vetar, hladnoća, vrućina i zagađenje. Zato je ključno da brinemo o bebinoj koži od rođenja, kako bismo je zaštitili za budućnost.

 

Nove potrebe, novi proizvodi!
Istinski trenutak buđenja za naučnike i sve majke! Takvo fundamentalno otkriće je preoblikovalo negu bebine kože zauvek!

Novi Mustela Bébé proizvodi sada su još sigurniji, delotvorniji i prirodniji kako bi potpuno zadovoljili sve potrebe bebine kože od rođenja, pa i dalje u njenom razvoju. Oni čuvaju bogatstvo bebine kože, kako bismo osigurali njeno zdravlje danas i za budućnost.

 

Kako biste više saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pročitajte članak Mustela Bébé dobija novi izgled.
Kako biste više saznali više o ovom neveroratnom otkriću, pročitajte članak o istoriji Mustela preporoda.