Trudna sam

enceinte.png

Naši saveti

Čestitamo! Trudni ste po prvi put i jedno malo stvorenje raste u vašem stomaku. Ovo je period jakih emocija i preokreta u vašem životu. Vaše telo se menja iz dana u dan i potrebna mu je posebna nega i pažnja. Pročitajte savete stručnjaka i otkrijte proizvode za negu kože i budite mirni tokom trudnoće.

Naš izbor proizvoda za negu

PREPORUČUJEMO I

125 ml - 4.22 US FL.OZ

Trenutno opušta i odmara noge

Mustela novosti

Image

Mustela vam otkriva tajnu bebine kože

 

Bebina koža je osetljiva i potrebna joj je posebno nežna zaštita: naučnici su toga dugo bili svesni, a potrebno je samo osetiti njenu mekoću kako bismo to i sami intuitivno razumeli. Iza ove osetljivosti leži snaga za koju niko do sad nije ni znao da postoji! To su otkrili Mustela naučnici u Laboratoriji Expanscience, nakon deset godina upornog rada u saradnji sa vodećim međunarodnim naučnicima.

 

Nezamislivo bogatstvo
Kakva je to snaga? Dragoceno bogatstvo matičnih ćelija predstavlja istinski izvor života, pomaže obnovljanju kože i zadržava njen sveukupni fiziološki balans tokom života. Zaliha matičnih ćelija je najveća posle rođenju i jedinstvena je za svakog pojedinca njegovog celog života, ali je i posebno osetljiva na svakodnevne spoljašnje uticaje, kao što su: UV zraci, vetar, hladnoća, vrućina i zagađenje. Zato je ključno da brinemo o bebinoj koži od rođenja, kako bismo je zaštitili za budućnost.

 

Nove potrebe, novi proizvodi!
Istinski trenutak buđenja za naučnike i sve majke! Takvo fundamentalno otkriće je preoblikovalo negu bebine kože zauvek!

Novi Mustela Bébé proizvodi sada su još sigurniji, delotvorniji i prirodniji kako bi potpuno zadovoljili sve potrebe bebine kože od rođenja, pa i dalje u njenom razvoju. Oni čuvaju bogatstvo bebine kože, kako bismo osigurali njeno zdravlje danas i za budućnost.

 

Kako biste više saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pročitajte članak Mustela Bébé dobija novi izgled.
Kako biste više saznali više o ovom neveroratnom otkriću, pročitajte članak o istoriji Mustela preporoda.