Ja sam majka

maman.png

Naši saveti

Nakon 9 meseci rasta i razvoja, vaša beba je konačno došla na ovaj svet i vaša porodica raste. Svakoga dana ćete se sve bolje upoznavati, povezivati i voleti. Iako vam uloga majke oduzima najviše vremena, veoma je važno da posvetite neko vreme sebi. Pružite svom telu posebnu negu da bi se što pre oporavilo od trudnoće i porođaja. Otkrijte naše proizvode za negu kože posle porođaja i pročitajte savete stručnjaka u vazi sa ovim periodom.

Naš izbor proizvoda za negu

PREPORUČUJEMO I

50 ml, 100 ml ili 150 ml tube

Kompletna nega kože pelenske regije: SPREČAVA neprijatnost na koži usled presvlačenja UMIRUJE od prve primene OBNAVLJA konstantno

PREPORUČUJEMO I

Tuba sa zatvaračem 40 ml / 1.35 US FL. OZ Tube 5 ml / 0.16 US FL .OZ Sachet 3 ml / 0.1 US FL. OZ

Hidratantna krema za lice za bebe i decu, od rođenja (1).

PREPORUČUJEMO I

Sprej 100 ml / 3.38 US FL. OZ Kesica 3 ml / 0.1 US FL. OZ

Ulje za masažu je promenilo naziv u ulje za bebe. Ulje za masažu beba i dece koje hidrira i umiruje. Ovo ulje koje neguje i pruža zadovoljstvo namenjeno je za masažu i može da se koristi od rođenja (1).

Aktuelnosti Mustela

Image

Linija Mustela Bébé - formulisana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

 

Mustela Bébé proizvodi su oduvek bili omiljeni: meki i nežni sa umirujućim "mirisom bebe", često su nas podsećali na uspomene iz našeg ličnog detinjstva. Ništa nije slično Mustela proizvodima, kada se radi o svakodnevnoj nezi beba!
Danas je Mustela preoblikovala naše omiljene proizvode za bebe: sad su još sigurniji, još delotvorniji i još prirodniji, a linija Mustela Bébé doživela je pravi preporod! Sadrži u proseku 92% sastojaka prirodnog porekla i formulisana je bez parabena, fenoksietanola i ftalata, tako da bebinoj koži pruža sve što joj je potrebno i dodatno štiti celu kožu do matičnih ćelija.

 

Inteligentan aktivni sastojak
Koja je tajna nove zaštite? Ekskluzivni aktivni sastojak: Avocado Perseose®! Inteligentni aktivni sastojak iz avokada pomaže koži da se razvija i sazri. Ispitujuću njegovu ulogu u prirodi usmerili smo ga u sposobnosti podsticanja  jačanja i razvijanja kože ,kao i zaštiti resursa matičnih ćelija. On deluje kao prirodni štit protiv svih spoljašnjih uticaja i stresova. I to sve sa usmerenim/ciljanim delovanjem i sveobuhatnom visokom podnošljivošću za kožu.

 

Nova zaštita, isto zadovoljstvo
Rezultat: potpuno zdrava bebina koža koja je zaštićena sve do matičnih ćelija, sada i u budućnosti! Jednak je dosadašnjem zadovoljstvu zbog jedinstvenog Mustela mirisa.
Nova linija Mustela Bébé proizvoda je dostupna u apotekama: isprobajte ih kako biste bebinoj koži pružili najbolju moguću zaštitu!

 

Kako bi saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pogledajte istoriju Mustela preporoda.