Mama sam

maman.png

Naši saveti

Posle devet meseci koje je provela u simbiozi sa vama, beba je došla na svet i postali ste porodica. Kako prolaze dani i meseci, upoznajete se i razvijate duboke veze ljubavi i nežnosti. Takođe, svakog dana svom detetu pružate negu koja doprinosi vašoj bliskosti. Iako većinu svog vremena posvećujete detetu, nemojte da zaboravite da treba da mislite i na sebe! Ostavite za sebe vreme da se potpuno oporavite od trudnoće i porođaja i priuštite malo trenutaka slobode. Upoznajte naš izbor proizvoda i saveta koji će vas pratiti u ovom ključnom razdoblju vašeg života.

Naš izbor proizvoda za negu

PREPORUČUJEMO I

Gel za čišćenje bez sapuna Za kosu i telo

Čisti i štiti od rođenja.* Štiti matične ćelije bebine kože danas za budućnost. * Formulacija bezbedna i za prevremeno rođene bebe.

PREPORUČUJEMO I

Svakodnevno sprečava pelenski osip: već od prvog dana.* Štiti matične ćelije bebine kože danas za budućnost. * Formulacija bezbedna i za prevremeno rođene bebe.

PREPORUČUJEMO I

Krema za lice

Hidrira i jača kožu bebe od rođenja.* Štiti matične ćelije bebine kože danas za budućnost. * Formulacija bezbedna i za prevremeno rođene bebe.

OTKRIJTE VIŠE

Physiobene-Losion za čišćenje bez ispiranja. Lice i pelensko područje.

Čisti i omekšava kožu od prvog dana.* Štiti matične ćelije bebine kože danas za budućnost. * Formulacija bezbedna i za prevremeno rođene bebe.

PREPORUČUJEMO I

Hidrira i omekšava kožu. Hrani i umiruje. Olakšava masažu bebe. Hidrira i omekšava kožu. Štiti matične ćelije bebine kože danas za budućnost.

Aktuelnosti Mustela

Image

Linija Mustela Bébé - formulisana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

 

Mustela Bébé proizvodi su oduvek bili omiljeni: meki i nežni sa umirujućim "mirisom bebe", često su nas podsećali na uspomene iz našeg ličnog detinjstva. Ništa nije slično Mustela proizvodima, kada se radi o svakodnevnoj nezi beba!
Danas je Mustela preoblikovala naše omiljene proizvode za bebe: sad su još sigurniji, još delotvorniji i još prirodniji, a linija Mustela Bébé doživela je pravi preporod! Sadrži u proseku 92% sastojaka prirodnog porekla i formulisana je bez parabena, fenoksietanola i ftalata, tako da bebinoj koži pruža sve što joj je potrebno i dodatno štiti celu kožu do matičnih ćelija.

 

Inteligentan aktivni sastojak
Koja je tajna nove zaštite? Ekskluzivni aktivni sastojak: Avocado Perseose®! Inteligentni aktivni sastojak iz avokada pomaže koži da se razvija i sazri. Ispitujuću njegovu ulogu u prirodi usmerili smo ga u sposobnosti podsticanja  jačanja i razvijanja kože ,kao i zaštiti resursa matičnih ćelija. On deluje kao prirodni štit protiv svih spoljašnjih uticaja i stresova. I to sve sa usmerenim/ciljanim delovanjem i sveobuhatnom visokom podnošljivošću za kožu.

 

Nova zaštita, isto zadovoljstvo
Rezultat: potpuno zdrava bebina koža koja je zaštićena sve do matičnih ćelija, sada i u budućnosti! Jednak je dosadašnjem zadovoljstvu zbog jedinstvenog Mustela mirisa.
Nova linija Mustela Bébé proizvoda je dostupna u apotekama: isprobajte ih kako biste bebinoj koži pružili najbolju moguću zaštitu!

 

Kako bi saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pogledajte istoriju Mustela preporoda.